top of page
startbild logga in_3_ny.jpg

Om Hantverkarskolan

Grundat 2019 av erfarna instruktörer

 

Som instruktörer såg vi ett stort behov av e-learning. Många gånger har företagare svårt att undvara flera dagars utebliven produktion. Med oss som e-learning partner har du en stabil programvara för dina deltagare samtidigt som du har validerade kurser av erfarna instruktörer.

Vår affärsidé

Hantverkarskolan ska med innovativa koncept och hög kvalitet skapa e-kurser till bygg och industrisektorn.

 

Vår vision

Att vara den främsta e-learning aktören inom bygg och industrisektorn

Hur jobbar vi?

Vi på Hantverkarskolan har en webbaserad pedagogisk e-learning (vi kallar den självstudier) för hela bygg- och industribranschen. Vi jobbar inte med egna instruktörer för vi vill inte konkurrera med våra kunder. Alla våra utbildningar är framtagna av oss i samarbete med leverantörer och branschfolk.

Vi har en lång erfarenhet (Ca. 100 år tillsammans) av utbildningar, arbetsmiljöfrågor och branschen.

Vi har en egen unik plattform som vi utvecklar hela tiden, vi har en massa idéer hur vi vill att plattformen ska se ut i framtiden. Tillsammans med er ska vi komma dit. Så häng med på vår resa för den kommer att bli spännande och branschbrytande.

Vi tar hand om det teoretiska till er och ni gör slutprov och praktik med elever. Vi förser er med allt material ni behöver. Vill ni arbeta med traditionella utbildningar med böcker och powerpoint så har vi det också.

bottom of page