tors 22 okt. | Hyvelgatan 44a (MBH-Huset)

Säkra lyft

Vårt mål är att leverera en utbildning som gör att ni känner er trygga när ni ska ut instruera er egen Säkra lyft utbildning. Vi har lagt mycket fokus på säkerhet för er som ska jobba med lyftredskap.
Registrering är stängd
Säkra lyft

22 okt. 2020 09:00 – 13:00
Hyvelgatan 44a (MBH-Huset), Hyvelgatan 44a, 741 71 Knivsta, Sverige

Om evenemanget

Vårt mål är att leverera en utbildning som gör att ni  känner er trygga när ni ska ut och instruera elever som ska bli våra framtida lastkopplare och signalmän på våra arbetsplatser.  Vi har lagt mycket fokus på säkerhet för er som ska jobba som lastkopplare och signalman.

Krav för att gå denna utbildning

Du ska ha erfarenhet av att utbilda och ha erfarenhet från branschen.

Du ska ha läst den teoretiska delen av våran e-learning via inloggningen du får av oss.

Vad ska vi gå igenom?

Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2006:6 ”Användning av lyftanordningar och lyftredskap” fastställer att det är arbetsgivarens skyldighet att ha dokumenterade  teoretiska och praktiska kunskaper över den anställdes kunskaper med  avseende på säker användning av utrustningen.

Vi lägger fokus på  en varierad utbildning som är fylld med bilder, filmer, text och  situationer som är tagna ur verkliga livet. Ni blir utmanade  genom hela utbildningen.

Utbildningen är uppbyggd med en teoretisk del samt en praktisk del. Det är viktigt att ni läst igenom hela utbildningen via vår e-learning före ni kommer till oss.

Vi kommer att gå igenom de krav som finns ifrån arbetsmiljöverket och branschkrav på lastkoppling och signalering och hur vi utbildar våra elever. Grundmaterialet är vår e-learning som ni ska ha läst före ni kommer till oss. Vi ska också gå igenom våran bok i ämnet.

Schema Dag 1

Samling 8:30 för fika

9:00 Teorin startar

12-13 Lunch

13:00 Praktik

15:00 Teori

ca. 16:00 Avslut dag 1

Middag på kvällen

9:00 Teorin startar

10:00 Praktik Grupp 1, Grupp 2 gör slutprov. Ni har 30 minuter på er

Därefter byter vi grupp och vartefter ni blir klara så har vi gemensam praktik.

12-13 Lunch

13:00 Teori

13:30 Praktik

ca. 16:00 Avslut

Vi lägger fokus på en  varierad utbildning som är fylld med bilder,  filmer, text och situationer som är tagna ur verkliga livet. Ni blir utmanade  genom hela utbildningen.

Utbildningen är uppbyggd med en teoretisk del samt en praktisk del.

Utbildningstid

Utbildningens längd är beräknad till 2 dagar. (16 timmar)

Ta med

Kläder efter väder då vi kommer att vara ute.

Välkommen till oss önskar vi på hantverkarskolan!

Registrering är stängd

Dela detta evenemang