top of page
byggnadbild stor o bred.jpg

Vill du bli en instruktör?

Älskar du människor, har du erfarenheter från industri- och byggbranschen?
Svarade du ja på dessa frågor då är detta rätt för dig!

Skulle du vilja arbeta med utbildningar, är ni redan ett utbildningsföretag eller skulle ni vilja börja med det. En komplettering med det ni håller på med idag. Då har vi alla verktyg för er. Men det krävs att ni har erfarenheter, det är inte så lätt att utbilda och prata inför nya människor om man inte gjort det tidigare. Men det är inte för sent att börja, övar man så blir man erfaren.

Vi kan hjälpa er med detta. Har du som sagt rätt bakgrund med intresse av säkerhet, människor, maskiner inom bygg och industrin kan detta vara rätt för dig.

Gå en instruktörsutbildning hos oss, du har alltid support från oss med till exempel frågor du får från dina elever, problem med administrationssidan, problem med något då finns vi där för er.

Vi ska utvecklas tillsammans och vi många års erfarenhet av utbildningar och branschen.

 

 

Vem är lämplig att gå dessa utbildningar?

Du bör ha erfarenhet av branschen, du tycker om att prata inför andra människor.

Är du redan instruktör men vill använda våran e-learning!

Vi gör utbildningar som e-learningutbildningar. Vi har börjat med de absolut vanligaste utbildningarna. Vi jobbar hela tiden med att ta fram nya utbildningar.

Vill du använda vårat material så utbildar vi er digitalt. Men endast om du idag är instruktör för just den delen du / ni vill utveckla hos er med en e-learningutbildning. Det tar ca 2 timmar att genomgå en sådan introduktion. Startkravet är att du ska ha läst den utbildningen via vår e-learning plattform.

Har ni inte denna utbildning sedan tidigare måste ni gå våran instruktörsutbildning på det som ni vill bygga ut er kunskap med. De flesta utbildningar är på 2 dagar.

Vad kan vi förse er med som är instruktörer?

- Utbildningar som e-learning

- Böcker

- Powerpoints

- Filmer på vår youtubekanal

- Dokument

- Utbildningsintyg automatiserade

- support på utbildningar

- Utveckling via konferenser där vi träffar kollegor

- Möjlighet för er att lägga upp en egen utbildning på vår plattform

Support!

Behöver ni support så är det bara att höra av sig till oss, info(@)hantverkarskolan.se eller ring oss på tel: 018 - 712 600. Eller så ringer ni den personligt ansvarige för er.

​Nyheter för instruktörer!

Alla nyheter vi har lägger vi dels upp på vår facebooksida och på vår hemsida under Nyheter, fliken i toppmenyn.

Ändringar i våra utbildningar delger vi er som är instruktörer via e-post.

Vill du bli en av våra instruktörer?

Klicka här så får ni information om den utbildningen ni kan vara intresserad av, har ni frågor och funderingar så ta kontakt med oss.

bottom of page